miercuri, 18 ianuarie 2012

Lada de zestre 5

Dintotdeauna m-a fascinat o chestie în muzică, modul în care reușesc rockerii și metaliștii să treacă de la zgomotul infernal care te ridică din morți la minunea aia de balade care îți fac pielea găină. Felul în care vocea lor poate trece brusc de la sunete ca de clopot la suavitatea cristalină a unui pârâiaș. Asta numesc eu voce. I-am considerat mult mai complecși și mult mai compleți din punct de vedere artistic decât pe alții care nu ies din zona de confort a unui anume stil sau a unei anumite linii melodice.
Prezentarea ar fi de prisos. Unii-i adoră, alții-i detestă, dar o Ladă de zestre fără ei, nu pot concepe. Iar pe cei care strâmbă din nas nu-i rog decât să aibă rabdare până la sfârșit și să-și deschidă mintea. Una din melodiile mele favorite.




4 comentarii:

  1. Tu prezinti aici ceva ce se cheama rock-rock. Sunt unii care prefera hard-rockul, si stau si ma uit la fragmente din concerte si concluzionez: "Sunt proasta, domnule. Ca nu inteleg ce e cu baietii astia". Vezi Rammstein. Unii spun ca aceia canta. O fi. Eu nu am o cultura muzicala aprofundata, ca sa ii pot contrazice sau aproba.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) eu am mai spus ca pentru mine stilul de muzica depinde de moment. nu consider ca am cultura muzicala,dar sunt deschisa oricarui gen muzical. imi place sa experimentez, e posibil sa imi placa. dar filtrez totul prin propriile filte care pot fi diferite de ale altora, asa cum e si normal, de altfel. nu pot sa afirm ca imi place orice piesa a lor sau a altora. imi plac anumite piese, asa cum imi plac anumite piese de la alti trazniti ca Judas Priest, Nirvana, Black Sabbath etc. piese pe care le ador. nu cred ca e cineva care poate spune ca ii place toata discografia unui cantaret/formatie. sa fim seriosi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. roku' e singurul gen muzical care transmite forta adevarata si de multe ori adevarul brut si neslefuit al sufletului, fara ocolisuri, fara floricele si de asta-mi place.

    Tare piesa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :) bine zis "fara floricele"
    ma bucur ca iti place piesa.

    RăspundețiȘtergere