duminică, 29 ianuarie 2012

Lumea așa cum n-o putem vedea I

Într-o lume cenușie și urâtă vă propun 4 minute de culoare. Și să-mi spuneți dacă nu-i frumoasă viața. Mare păcat că ochiul nostru nu e capabil să perceapă toate minunile astea. Pierdem atât de mult. Pierdem esența. 




7 comentarii:

  1. Ideea e ca alergam mereu. Unii ca sa obtina cat mai multi bani, care asigura confort si fericire (asa cred ei, cel putin). Altii ca sa ajungem la timp la slujbe, la banci sa ne platim facturile, la cumparaturi. E o vanzoleala constanta printre oameni, in ei. O agitatie. Cand ne oprim sa respiram, adormim. Nu mai avem timp sa vedem nici ceea ce e evident: cum infloreste, de la o zi la alta, un pom. Cum ulterior apar si frunzele. Cum se scutura de vise o magnolie. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. intr-adevar superb. multumesc de vizita :)

    RăspundețiȘtergere
  3. E superb filmuletul. Cand eram mic prindeam insecte, le priveam la lupa si le desenam. Ce nu as fi dat sa vad un filmulet ca asta...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu ma extaziez de fiecare data cand vad o filmare in slow motion. faptul ca imi releva lumea asa cum ochiul meu nu o poate percepe ... e o minunatie :)
    ar fi iesit niste desene superbe!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e de mirare ca ajungem sa "invidiem o floare" dupa cum zicea Cioran. In esenta noastra si noi suntem naturali si cam una cu acest minunat pamant, numai ca nu stiu ce dracu ne trebuie de ne indepartam atat de tare de aceasta esenta minunata.
    Merci de clip, e super! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. :) ma bucur ca ti-a placut.
    nu stiu ... suntem intr-o continua alergatura dupa posesiuni materiale, o lupta continua pentru subzistenta uitand ca, de fapt, la sfarsit nu vom lua nimic material cu noi ci doar un manunchi de imagini.

    RăspundețiȘtergere