luni, 20 februarie 2012

Lecție de sinceritate

Crezi că știi cine îți este cel mai bun prieten? Crezi că știi cine te iubește cel mai sincer? Știi cine se bucură într-adevăr că te vede? După ce vezi următorul video să îmi spui dacă mai ești așa de sigur/ă.

 

8 comentarii:

  1. Eu stiam o versiune asemanatoare: "Crezi ca stii cine iti e cel mai bun prieten? Cine te iubeste cel mai mult? Fa un test. Inchide-ti nevasta si cainele in portbagaj. Dupa o ora, vezi cine se bucura ca te vede!" :)))
    Oricum, dementiali baietii! La caini fac referire, desigur. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) stiam faza cu porbagajul. nu prea e greu sa ghicesti cine se va bucura.
      chiar dementiali cateii. aia, da, afectiune.

      Ștergere
  2. Tare faza cu porbagajul, asta e bonus pe langa film:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) da e chiar interesant testul. femeile pe cine inchid in portbagaj cu cainele, sotul, nu?

      Ștergere
  3. As zice ca sotul meu se bucura cand ma vede, da' in nici un caz in halul asta.. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) nu cred ca exista om care sa se bucure asa la vederea unei persoane dragi. cainii sunt speciali, dar ce e mai important, sunt sinceri. cu un caine nu o sa iti pui niciodata intrebarea "oare se bucura sincer ca ma vede sau doar incearca sa ma pacaleasca?"

      Ștergere
  4. Asa e, sa stii. Cand eram copil, mamaia avea un pechinez, in chema Tom. Si cand venea din statiune (pleca o data pe an pentru o saptamana) Tom sarea dupa ea de bucurie cam ca in filmuletele de mai sus. Si cat era plecata o astepta in strada si manca numai cat sa nu moara de foame.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt o norocoasa. mi se intampla chestia asta de fiecare data cand ma duc in vizita la niste prieteni ai mei care au catel. desi il vad pe zapacit de cateva ori pe saptamana ma primeste totdeauna ca in filmulet, sta numai la mine in brate etc. si nu e al meu, dar se pare ca ii e drag de mine :) e adevarat ca si mie mi-e drag de el :)

      Ștergere