vineri, 4 mai 2012

Pentru doamne ... și pentru domni cu idei :)

Jules are un blog pe care eu îl citesc încă de pe la începuturile mele prin zona asta. Care-i povestea ... În curând este ziua de naștere a jumătății lui Jules, jumătate cu care nu este căsătorit încă și vrea să-i facă surpriza vieții chiar de ziua ei. Frumos, nu? :)
Jules are nevoie de câteva idei referitoare la eveniment.
Hai să vă vad! Puneți imaginația și/sau experiența la bătaie. :)

7 comentarii:

  1. Am citit postarea. Las comentariu ca semn al trecerii, insa sa mor daca am vreo idee. Sper sa fie altii inspirati. Sau sa se descurce Jules pe cont propriu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) nu m-as fi asteptat sa aud ca o femeie nu are idei despre asa ceva >:D<
      oricum, in fond, el va decide ce si cum

      Ștergere
    2. M-ai starnit!! :)))
      Cel putin in chestiunea "inel" am o idee: sa-l cumpere pe ala platinat cu aur si sa mearga cu el la un bijutier, cerand unul exact la fel, doar ca din aur 100%. Cu cererea, sa se descurce. El stie cine si cum e ea, noi nu! :D

      Ștergere
  2. :)) Macar intr-o privinta! Deci inelul e ceva concret, de ala poate sa faca rost. Cu cererea, repet, nu stiu ce gen e ea, nici el. Ca, daca sunt de-aia siroposi amandoi, nu-i trebuie decat multe flori, inelul scufundat in sampania de la cina romantica din fatza semineului, o privire de-aia chinuita si rugatoare, bla-bla. Daca doar unul e siropos (sa zicem ea), si el vine cu dulcegarii, ii va starni ei suspiciuni. Daca el e ala siropos iar ea e mai dintr-o bucata, genul care nu prea gusta fineturi, un simplu: "Te iubesc, fa! Ce-ai zice sa-mi fii soatza?" - i-ajunge!
    PS: sper ca Jules nu citeste ce scriu eu aici, e total contraindicat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, e adevarat ca pentru unul din afara nu e usor sa isi dea cu parerea cand e in necunostinta de cauza. ideea era ca fiecare sa ne dam cu parerea in functie de gusturile noastre, iar Jules, care isi cunoaste jumatatea, sau se presupune ca o cunoaste, ar fi ales ideea cea mai potrivita situatiei.
      nu cred ca Jules citeste, dar si daca o face nu cred sa fie vreo problema pentru ca el e un tip cu simtul umorului. de aia ii si citesc blogul :) si oricum nu vad nimic deranjant in cuvintele tale, e o expunere extrem de realista a faptelor :))

      Ștergere
    2. :))))
      Nici cu tine nu mi-e rusine, in legatura cu expunerea realista a faptelor!
      "iar Jules, care isi cunoaste jumatatea, sau se presupune ca o cunoaste"... Cu asta m-ai omorat! :)))
      >:D<

      Ștergere
    3. daca ti-ar fi fost rusine cu mine, fugeai de mult, sunt convinsa :))

      Ștergere