joi, 13 septembrie 2012

Lună, tu, stăpâna lumii ...


11 comentarii:

  1. ceva mai frumos nu exista noaptea...;x

    RăspundețiȘtergere
  2. merci, Adi, nu nu am telescop. am un Fuji S5700, slaba jucarie, ar spune specialistii :)), dar uneori reusesc sa fac chestii frumoase cu ea. plus ca nici eu nu sunt specialist :. are un zoom optic de 10, iar in cazul asta am folosit si zoom digital.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar impresionanta imaginea!! Cum ai prins-o tu in faza de "luna plina"... Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci. stii, cu camera mea nu prea are farmec in alta "faza" :) am incercat in diferite faze, doar plina iese frumos.

      Ștergere
  4. Nici eu nu sunt specialist, dar ma cam invart printre ei. Mi-e plin deja capul de lentile si body-uri. De multe ori incerc sa schimb subiectul, dar tot acolo se ajunge :) Pasiunea-i pasiune, n-ai ce-i face... Conteaza mult instrumentul, dar dupa parerea mea, tot ochiul e cel mai important, iar tu clar il ai.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi, Adi. Imi place mult, dar cred ca nu suficient cat sa invat sa stapanesc foarte bine arta asta. e mai mult pentru placerea mea. incerc si eu. trag poate 100 de poze si nu imi place niciuna :) se intampla foarte des. sunt scartzara rau.
    am vazut ca te invarti bine printre ei :))mai trag si eu cate un ochi din cand in cand pe la prietenul tau, fotograful. alea, da, fotografii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti tu perfectionista din cale-afara. As fi curioasa sa vad si segmente!

    RăspundețiȘtergere
  7. o sa ma uit sa vad ce am in dotare, daca nu, am deja tema de casa :))

    RăspundețiȘtergere