duminică, 20 ianuarie 2013

Și tu, Brutus?


Yahoo Messenger a închis public chat rooms  începând cu 14 decembrie 2012.
Da,știu că sunt întârziată cu mai bine de o lună. Nu-i nici o noutate. Eu abia azi am băgat de seamă pentru că … azi mă plictiseam groaznic și pentru că azi mi-am zis că prefer să mă streseze vreo duzină de dobitoci cu eterna și idioata întrebare, ”asl?”. Era mai bună decât plictiseala mea.
sursa foto
De ce mama dracului au scos și ăștia chat room-urile? Rămăseseră printre puținii unde mai puteai pierde timpul cu spor (în mod voit) cu o grămadă de idioți, dar unde, deasemenea, puteai să cunoști oameni pe care să ți-i faci prieteni la cataramă. Pe lângă miile de idioți pe care i-am blocat de-a lungul anilor am cunoscut și oameni superbi din toate colțurile lumii, puțini la număr ce-i drept, cu care încă țin legătura, după atâția ani, cu care mi-am perfecționat engleza, cu care mai povestesc, mai râd în hohote sau ne mai plângem unii altora sau pur și simplu ne bucurăm de o conversație fără stresuri. No că s-a dus și asta. E adevărat că în ultimii ani nu cred să fi intrat de mai mult de 5 ori pe an într-o cameră chat, dar … era acolo când voiam să pierd timpul fără folos. Acum???? Skype a terminat de mult, MSN … și mai demult. Deci s-a terminat cu convorbirile anonime și cu descoperirile de ”talente” în necunoscut. Nu știu de ce, dar parcă am pierdut ceva. Cred că îmbătrânesc. Mi-e tot mai greu să mă dezbăr de vechile obiceiuri. :) Cum ziceau unii de la nu știu care ziar, merită un moment de reculegere. A mai murit o epocă. Și nu, Facebook sau Twitter nu sunt același lucru.

8 comentarii:

  1. Lasa Tinuto, s-au scos chat room-urile dar in cateva luni se vor inventa telepaticele :) nu vom mai avea nevoie nici de calculatoare :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai, mai, lasa-ma! nu imi spune ca nu ti-ai bagat niciodata nasul pe acolo, ca nu cred :). erau niste camere virtuale, grupate pe categorii (tari, zone de interes etc.) unde intrai si mai gaseai acolo 'nshpe idioti care nu aveau nici ei nimic mai bun de facut si te puneai la povesti. pe majoritatea ii blocai de cum deschideau gura (scriau primele cuvinte) si, daca aveai noroc, mai gaseai si oameni de soi.

    RăspundețiȘtergere
  3. :((
    Inteleg ca am pierdut... Nici nu stiam ca exista, ce sa mai folosesc asa ceva? :) Asa ca nu am regrete...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am un prost obicei ... sau poate bun. cand instalez un program studiez meniurile :)). fiecare cu panca lui, nu?

      Ștergere
  4. Am vazut si eu stirea, insa nu m-a afectat prea tare pentru ca nici eu nu stiu cu ce se mananca. Pe mess n-am mai intrat de mai bine de un an... iar skype l-am folosit anul trecut pe vremea asta si atat.
    Bine, nu e cazul sa ma iei in seama, eu sunt antisociala si inabordabila. M-am lecuit de discutii anonime de prin 2009 cand un individ mi-a zis cu nonsalanta ca stie el ce cauta astea maritate pe net. :D Poate ar fi trebuit sa-l intreb totusi ce caut inainte de a-i da ignore... =))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu ai dat bir cu fugitii din cauza unui idiot? Te stiam fata curajoasa.:) Eu nici nu stau la discutii cu astia cu intrebari personale. I-am blocat de cum deschid gura ... de cum scriu prima intrebare cretina. De regula e prima, dupa hello. :-D

      Ștergere
  5. Nu am intrat niciodata intr-un chat room. Nu cred c-as avea rabdare sa dezvolt subiecte cu necunoscuti pornind de la zero

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hmm! inseamna ca eu sunt tzacanita. eu de cand mi-am facut cont la Yahoo (in tineretile mele :))) de atunci am si intrat pe chat room.
      nu e chestie de rabdare, in fond nu trebuie sa dezvolti nimic. e chestie de pierdut timpul in mod neutil :)). daca dai de careva ma rasarit se leaga totul simplu, fara efort. cel putin asa vad eu problema.

      Ștergere