joi, 4 aprilie 2013

Idioțenia pe net (partea I)

Internetul e ca grădina Domnului. Maaaaaaare. Și îi sare gardul oricine.
Mă mai uit din când în când cum aterizează lume nouă la mine pe blog. Și, de cele mai multe ori, mă crucesc, cum zicea bună-mea. Aveam mulți căutători de iubire și doruri. Deja mă obișnuisem cu ei, deși nu aș zice că sunt mare amatoare de subiecte de amor. Cred că erau mai mult femei ... zic eu, că femeile sunt mai sensibiloase, vorba lui Nenea Iancu. Se pare că am scris mult despre amor, deși mă îndoiesc că la modul sensibil pe care îl procurau căutătorii :). De ceva timp aterizează la mine căutătorii de sex. Da, da, de sex. Si ajung exact la cele două postări Sex War I și Sex War II care, cu siguranță, nu o să le satisfacă cerințele ... cu atât mai puțin nevoile :)).
Dar cea mai tare (din parcare, ca să vorbesc în limbajul de ”carter” ... al cercetătorului meu) a vinit di pisti Prut. Vă pun o poză mai jos că nu mă țin curelele să reproduc. E scrisă cu roz bombon, deci nu aveți cum să o ratați. Dar mă gândesc serios dacă nu o fi cazul să îmi trec blogul la conținut pentru adulți. Cu așa aterizări ...
P.S. La gramatică să nu aveți pritenții ... nu, nu pentru că e din Moldova, că și dincoace de Prut geme pământul de ei. La ce dracu' ne trebuie gramatică? Ia uite Marean, Tonciu sau Guță ce bine o duc și fără gramatică, nu? Sau cum îmi zicea un elev acum ceva ani: ”Domnișoară, la ce îmi trebuie mie să învăț franceză, că io mă duc la lopată, la mină.” Corect, nu?

14 comentarii:

  1. A venit mai demult cineva la mine pe blog cautand "cel mai vartos laptop". Cred ca era tot de peste Prut. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))) as fi vrut o poza cu laptopul ala vartos :)))) Oh, Doamne!

      Ștergere
  2. Draga mea, oamenii cauta IUBIREA. Faptul ca pentru unii ea se regaseste strict in felul amintit de autor nu ne mira. Ne mira faptul ca au pus degetele pe tastatura sa comenteze despre ce ii doare. Scuze. Rad. :)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te distrezi copios :)) bine ca iese si ceva bun din asta. Apropo, sa vezi iubirea la partea a II-a a postarii asteia :)))

      Ștergere
  3. Eu nu-i vreau ramasi aici, serios :))

    RăspundețiȘtergere
  4. pentru ANONIM

    Nu te mai obosi pe viitor. Mesajele anonime zboara direct in cosul de gunoi fara a fi deschise.

    RăspundețiȘtergere
  5. :-)))))))) Stiu ca nu e de ras, dar nu m-am putut abtine :-)
    Si mie un mascut tare-n toate cele (mai ales in gramatica :-)) mi-a scris pe blog si mi-a propus sa ne vedem sa imi arate el cu e cu dragostea, ca i.a fost lui clar ca eu nu prea stiu :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Razi in voie :)) ce crezi ca am facut eu? am ras. pentru ca e chiar de ras. de asta le si pun pe blog , sa ne mai descretim fruntile. destul le incruntam in viata de zi cu zi.
      imi inchipui ca ai dat pe spate cu asa invitatie :))))
      observ ca noi, femeile, nu prea stim cu e cu amorul :))) sau cel putin nu cele care vin la mine pe blog :))))

      Ștergere
  6. Okei...ce cititori "colorati" ai. Din toate clasele sociale si interesati de diversitate. :)) Cuvantul ala "magic" clar ajuta la trafic. =))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))) ar fi cazul sa imi cenzurez postarile, ori ce? lasa-i in plata Domnului. Cum vin, asa pleaca. Ne mai amuzam si noi intre timp. :))

      Ștergere
    2. Nu stiu ce simt oamenii care cauta asa ceva pe net,sau poate stiu...in fine :)) sa ne gandim ca e un hobby...unul obsesiv, dar un hobby totusi. Ca blogging-ul, corestatul, cititul sau inotul pentru altii. :))

      Ștergere
    3. Cred ca e ca urmare a incapacitatii de a satisface anumite nevoi in viata reala. ... le procura in cea virtuala.

      Ștergere
    4. O fi, dar chiar si in viata reala cine e dispus sa satisfaca nevoile cuiva "cand i de scoala" ca sa spun asa? :)) cand ii vine cheful. asa ca apeleaza la tehnici mai ...abstracte.

      Ștergere
    5. Pai tocmai de asta s-au si inventat tehnicile ... abstracte, ca sa folosesc acelasi limbaj :)) e o adevarata industie. asta nu mai da faliment in vecii vecilor :))

      Ștergere