miercuri, 15 mai 2013

Lada de zestre 24

 Rednex - Hold me for a while (21 decembrie 2000)

"Hold, hold me for a while 
I know this won't last forever 
So hold, hold me tonight 
Before the morning takes you away." 

 

13 comentarii:

  1. Faină melodia, (versuri sensibile) aşijderea videoclipul, diversele imagini se "îmbină" măiastru parcă în consonanţă cu linia melodică ;)

    Apropo, îmi place noul look (cromatic mai ales) al blogului, care a câstigat (cel puţin după părerea mea) la capitolul estetică, arată mai altfel, evident, în sensul bun, initial am crezut că am greşit adresa, dar era imposibil, doar intrasem de pe blogroll ;) Sincer pt. mine albul pe lângă faptul că e cam tern, mă şi oboseşte... felicitări pentru alegerea făcută. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumeasc. Nu e ceva definitiv. am fost in lipsa de ocupatie si m-am jucat putin cu blogul :). mie pe fond alb mi se pare cel mai usor de citit, desi nici ciocolata asta nu e de aruncat :))

      Ștergere
    2. Evident...,ciocolata, atât la propriu cât şi la figurat (cromatic vorbind) nu-i deloc de aruncat :))
      Cum ziceam, o fi uşor de citit negru pe alb, dar eu cum "mă dau" pe net mai pe întuneric, albul devine prea strălucitor ;) Mai joacă-te cu blogul şi culorile, iar dacă vrei neapărat ceva care sa aducă a alb, uite o idee, "deschide" nuanţa asta de ciocolată până ajunge aproape de alb... zic şi io, să nu te superi pe mine ;)

      Ștergere
    3. :))) aaa, deci esti genul liliac? Nu ma supar, fii fara grija. Buna idee. Cand n-oi avea ce face, ma mai joc.

      Ștergere
    4. :))) Liliac, mâţ, cucuvea, bufniţă... animăluţe din astea nocturne ;) plus că sunt sensibil la "curent", deci nu ţin uşile si ferestrele deschise, pardon, lămpile aprinse :)))

      Ștergere
    5. :)))))) aha, atmosfera de pestera. Stii vorba aia cu soarele si cu nenea doctoru'. Vezi sa inchizi bine usa. :))

      Ștergere
  2. Foarte bine canta pe vremuri Rednex. E frumoasa melodia.

    RăspundețiȘtergere
  3. eiiii, ce mai vremuri cand era Rednex pe val :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Deconectanta, sonora, frumoasa piesa... Devin nostalgica ascultand-o, si nu pentru ca imi aminteste de ceva (e prima data cand o aud), ci pentru ca suna atat de... ca pe vremea mea. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. La ultima mea postare pe blog, am scris ceva din vremea naufragiului meu printre adulţi, adică ceva de corazon, romanţios, de inimă ruptă şu suflet neînţeles. După ce am postat, am primit mesajul de la o "admiratoare", presupun: "Antonela, vrei să fim prietene?" :))
    Tina, ai grijă ce postezi că s-ar putea cineva să te "dorească" prietenă, iubită, amantă sau mai ştiu eu ce :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) Eu stiu ca sunt multi idioti pe net... si nu numai. M-am izbit de ei cu spor :)) Am si postat cateva specimene. Daca mai apare unul ... una deja nu mai conteaza. M-am vaccinat :D

      Ștergere
  6. Ei,ce frumos! Chiar nu stiam cantecul asta, desi eram innebunita dupa "Wish you were here", ca aparuse cand eram prin anul 3 si foarte indragostita de un baiat frumos tare,desi platonic si cam neimpartasit :)) Insa si in ziua de azi,daca aud cantecul ala, mi-amintesc de zilele alea.
    Anyway. Mersi si pentru "Hold me for a while" :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai astea doua piese au fost mai de soi la Rednex in perioada aia. Aaaa, ba mai era faina si "Spirit of the hawk". eiii, ce amintiri frumoase :))

      Ștergere