luni, 17 iunie 2013

Din ciclul: ”Ia-mă, Doamne, stinge-mi neamul!” Ep.1


sursa foto
S-a tâmpit lumea în goana după Like pe Facebook. Zău, de nu! Fără Like pe Facebook nu se mai poate trăi. Să avem cât mai multe like-uri. Nu contează de la cine, nu contează că ăla nici nu se uită la ce scriem noi. Dă-l în mă-sa! Da' să dea LIKE, că-i întrecere. Care are mai multe.
Azi am dat de un blog care nu numai că te freacă la ”creer” cu fereastra aia idioată de ”Dă like pe Facebook” înainte de a vedea măcar cu ce se mănâncă blogul lui, ba mai mult, atenție, că asta-i tare de tot, îți condiționează accesul la blog. Dai Like? Vezi. Nu dai, aștepți niște sute de secunde. Și îți mai pune și un :))))))) interminabil când îți spune asta, că poate nu te-ai prins că-i prost destul.
Băi, ești tâmpit, ori te prefaci? Ai cumva impresia că faci cuiva vreun favor arătându-i blogul tău?
Doamne, mare ți-e grădina ... și mulți i-au mai sărit gardul!

15 comentarii:

  1. Si pe mine ma enerveaza cand apare pagina de Facebook inainte de deschiderea blogului... Am descoperit acum ceva timp un blog care avea o avertizare de genul: Daca vrei sa nu astepti 3 minute pana se deschide blogul, da like la pagina de FB si blogul se deschide imediat! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite, ca sa respect adevarul istoric, am intrat acum pe blogul respectiv si zice asa: "Pentru a vedea continutul trebuie sa dai LIKE, daca nu asteapta :)".

    :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Cristi, nu stiu daca o fi tot ala. Iti dai seama ca nu am zabovit prea mult prin zona. Si nici prin cap nu mi-a trecut sa apas Like, sa-i vad ... Parisul, numai pentru ca asa vrea el. O fi ala, ... o fi altul, ca netul e plin de capete luminate. Dar mesajul era aproximativ asta, din cate imi amintesc.

      Ștergere
  3. Si eu dau.... sas! :))
    Dau sas la fb! Eu nu am account si nici nu am de gand sa-mi fac! :))
    la ce-mi trebuie?
    saptamana faina! nu te mai enerva ca nu are rost!
    Astia-i avem si cu ei defilam! :))
    hugs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma enervez, Minnie, ca nu-mi stric ziua din atat. La mine nervii-s foc de paie. Vin si pleaca la fel de repede. :))
      Saptamana faina si tie.
      >:D<

      Ștergere
  4. Mie nu mi-a venit sa rad in primul moment. Imi venea sa-mi dau cu capu-n zid ca-n desene animate :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Haha! Cred că unii sunt pur și simplu prea plini de ei.
    Am mai citit azi o gogomanie: Like dacă ești pe Facebook în acest moment. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu stiu dacaa sunt plini de ei, ori sunt numai batuti in caap rau de tot. Am impresia ca e, mai degraba, a doua varianta.
      No, vezi exemplul tau? Exact ce spuneam. :))

      Ștergere
  6. Ohhh, da' peste câte bloguri de genul ăsta am dat (şi nici nu sunt de mult timp prin blogosferă), e drept majoritatea nu condiţionează accesul, dar tot pun fereastra cu pricina... Mai există unii care au nu-ş ce Ad-Fly cu un fel de albină ceva care mă ţine 5 secunde pe stand by, apoi mă lasă în pace doar până mai dau un clik pe "vezi mai departe".... eh şi cu asta basta, m-a pierdut de cititor, că-mi trece curiozitatea instant... am şi io momente în care virtutea răbdării nu mă caracterizează...
    Desigur, nu-i vorba de infatuare, aroganţă sau mai ştiu eu ce... bătuţi în cap, cum spuişi tu... da' rău de tot!
    O după amiază şi o seară plăcută, ignoră dobitocii :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Netul e plin de minunatii de genul. Facebookul e o retea de socializare dar unii se bucura ca sunt populari acolo, in viata abia li se stie numele...cunosc o persoana care are peste noua sute de like-uri la o fotografie, la restul are patru sute, cinci sute etc. In viata de zi cu zi era o epava, nimeni nu vorbea cu el, nu era in stare sa sustina o conversatie, mirosea si era antipatic tuturor :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))) Pai in poze nu se simte mirosul, Bia. :)))))
      Cum e cu BAC-ul?

      Ștergere
  8. Eu n-am dat peste bloguri din astea.Dar nici nu intru deseori pe bloguri noi,mai deloc.Ce prostie,haha,sa se creada buricul pamantului.Pai da, internetul ne-a adus aici,bloguitul si FB-ul,intr-adevar,ajungem sa ne credem vedete cu totii :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca tine un pic de creier ... sau de lipsa lui, in cazul de fatza :)

      Ștergere
  9. Oribil, ce să spun. Orice e legat de Feisbuc e oribil. :D Eu am dat peste bloguri, unde, dacă voiai să citeşti articolele, trebuia să plăteşti. Băi, dar ce s-au ajuns nişte unii! Tina, faci o recenzie la vreo carte, ne taxezi cu 3-5 euro să o citim. Nu? Plătim informaţia. Că pe unii nici informaţia dată pe moca nu-i interesează, darămite aia plătită...

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred că mi-a intrat comentariul la spam. Ia vezi!

    RăspundețiȘtergere