miercuri, 17 iulie 2013

Cum mai aterizează lumea pe la mine...


Am tot văzut pe la unul, pe la altul enunțul ”am blog cuminte”. (Vă știți voi care. :)) M-a amuzat. Ei bine, conform aterizărilor pe blogul meu, se pare că eu NU aș avea blog cuminte. Prea multe aterizări cu ”sex” apar pe la mine. Zici că aș fi blog de profil.
”blog sex” – de 47 de ori!!! Bineînțeles că toate au aterizat la cele două postări Sex war runda I și runda II care au legătură cu sexul ca și coada vacii cu ștampila primăriei, pentru că sexul de acolo reprezintă numai categoria la care sunt încadrați bipezii despre care se vorbește, nu implică și ceva ”fierbințeli”. S-or fi așteptat și la vreun video demonstrativ?...
el slab ea grasă în cuplu” … care o fi problema aici? Ce, nu pot să facă un cuplu? Ba, dacă ar fi să mă iau după ce am auzit de la unii care ar fi practicat, cică sexul e chiar bun… (că tot vorbim despre sex). Na, că acum măcar știu de ce o să aterizeze la mine pe blog căutătorii de sex.
Despre căutători de amor nu mai vorbim că am vreo 60 de cercetători în domeniu. Se pare că scriu cam mult despre subiect. … regret, drăguților / drăguțelor, că nu e tocmai siropos, mustind de inimioare și roz bombon cu picățele.
Dar căutarea care m-a distrat cel mai tare a fost azi: ”ia-mă doamne stinge-mi neamul versuri”.
Nu știam că există și versuri … așa că m-am pus și eu pe căutat, curioasă ca maimuța, Mă gândeam că ar trebui să mă amuz. Și am dat de o tanti, Maria Bucosu, care cânta muzică populară … și m-am pus pe ascultat. Aaa, știți stilul ăla de versuri ”strălucea luna pe cer … și-a căzut o piatră-n baltă”??! Ei, așa-i și asta. Are legătură ”ia-mă doamne stinge-mi neamul” cu restul textului ca nuca-n perete. Măi frate, ăștia or auzi ce cântă, ori îi interesează numai să încapă acolo niște cuvinte pe linia melodică, nu contează că nu au nici o logică?

11 comentarii:

  1. Da, cred că bag niște tag-uri meta d-ălea porno rău de tot, să-mi crească ratingul. :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. :))))) asta chiar ar fi de vazut! Hmmm! si cand zici ca faci o recenzie din aia?

    RăspundețiȘtergere
  3. "Mi-e dor de farmecul mailurilor tale", o căutare recentă a unui romantic(?) ajuns dacă nu la tine pe blog, la mine. :) Nu ştiu câţi dintre aceşti căutători de sex sunt interesaţi de ce ai tu aici, cred că ies tare supăraţi. Ce ţi-e şi cu blogurile astea cuminţi/seriose! Numai informaţii "eronate" oferă. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi daca n-ai avut de lucru si ai scris despre ravase? :))
      Saracii, sigur n-au primit ce voiau, ... dar asa-i in viata, ceri una, primesti alta :)

      Ștergere
  4. :))) pai da, trebuie sa se incalzeasca cumva. E mai ieftin decat gazul sau carbunele si pacura :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sigur e mai ieftin? :D Uneori costa... he-heeeeeeeee...

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare rau dar tu ti-ai bagat cuvintelul sex in posturi, asa-ti trebuie. uite, la mine care sunt dama serioasa, cauta lumea dupa "fantezii", cura cu ulei si cresterea si recoltarea lavandei. Nu stiu de ce te deranjeaza versurile lautaresti, sunt croite pe inima (colorata) a marelui public. asa vorbesc unii, pe bune. Care este!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) ce fantezii, doamna??? Ca si alea sunt de mai multe feluri :))

      Ștergere
  7. A, am uitat sa-ti spun ca in limbaj popular, "piatra care cade-n balta" este o expresie criptata pentru cuvantul "meteorit". Asa sunt artistii astia, mai metaforici decat putem noi percuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) deci sa inteleg ca eu sunt aia toanta si insensibila la frumos, nu fac ei versurile aiurea. Merci ca m-ai luminat.

      Ștergere