luni, 22 iulie 2013

Săptămâna bună ... se cunoaște de luni!??



Azi e luni. Știți toți, nu mai e cazul să mai amintesc eu, nu? Ziua aia leșinată, care se mișcă precum ochii mortului și pe care o urâm toți cu patimă încă de duminică. Ei bine, eu am râs cu lacrimi azi și vreau să împart cu voi, că nu sunt egoistă. Vă propun o porție de râs la Teroarea însurătorii a lui Săndel. Mă gândeam că numai femeile trebuie să înghită tratamente de genul ăsta, dar mă bucur să constat că nici domnii nu sunt scutiți :)). 
Enjoy!

18 comentarii:

  1. Mă, deci se uita Săndelu' mirat acum câteva minute la bara aia cu vizitatori, că se excitase rău de tot. Mă gândeam că iar mă calcară unii de prin Rusia, că de la o vreme cred că mă urmărește Putin călare pe urs. Si cu puterile mele supranaturale am ajuns aici. :))

    Sărut mâna, și mă bucur că ți-a plăcut. Când o să vând caprele și mă fac celebru și bogat, te fac parteneră la corporație.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bre, eu sunt între ciocan și nicovală. Că și Obama e la grămadă cu satelitu' pe mine, că să nu fac vreun atac terorist cu lână.

      Auzi, cine-o citi ce scriu eu pe-aici, sigur crede că-s ceva paranoic. :))

      Ștergere
    2. :))) Eu cred ca numai aia care nu au simțul umorului vor gândi asta, iar pe la mine vin în vizită din ăia cu umor, că nici eu nu prea sunt pe creanga mea, stai liniștit :).

      Ștergere
    3. Pentru ca datorita tie am aflat de acest domn, pe pagina ta las comentariul. Geniala scrierea! Poate alcatuim un club, ce spuneti? Al celor ce mai si gandesc inainte sa se arunce cu parasuta din cais. Stii spusa: "Multa lume iti vrea binele, n-o lasa sa ti-l ia!" De acord. :))

      Ștergere
    4. Sa se arunce cu parasuta din cais??? :)))))))))))
      Scuze, draga mea, dar nici tu nu esti pe creanga ta :)))
      >:D<

      Ștergere
    5. Stiu asta. Cred ca am imprumutat creanga altcuiva pentru o vreme. :)))

      Ștergere
    6. Vrei un locsor pe creanga mea? Sper ca nu e putreda. Ne-o tine pe amandoua :))

      Ștergere
    7. Băi, apropo de asta, unul de la mine din sat, și e fază pe bune, s-a aruncat într-o râpă, cu broboada lu' mă-sa pe post de parașută.
      A fost ca-n filme, frate!

      Ștergere
    8. :)) Sandele, bag de seama ca e ceva in apa de la tine de acolo :)) cam multi sariti de pe creanga. Sper ca nu te superi :)
      cati ani avea inteligentul ala cu broboada?

      Ștergere
    9. E, măi, cred că sunt mai bine de 10 ani, eram eu mic. :)) Omul avea vreo 14 ani la vremea aia. Dar stai liniștită, nu s-a schimbat nimic între timp. :))

      Ștergere
    10. :)) Sa inteleg ca nu l-a afectat deloc cazatura

      Ștergere
    11. "Oamenii nu se schimbă", zice una din scriitoarele noastre preferate. Deci nu, cel de care zice Săndel nu s-a înţelepţit între timp. Eventual s-a mai prostit. :)) Şi mulţumesc pentru găzduirea pe creangă, cred că ne ţine, că suntem slabuţe amândouă.

      Ștergere
    12. :)) Io mi-s fata buna, imi ajut prietenii la nevoie, normal ca impart creanga mea cu tine.
      Nooo, pe ala nu avea cum sa il destepte cazatura. Vorba ta, cred ca s-a agravat problema :))

      Ștergere
    13. :)) De unde bani pe criza asta, Sandele?

      Ștergere
    14. :)) Si de unde mai trageam nadejde, s-a terminat. Pe camatarii numarul unu ai tarii i-au bagat la parnaie datorita Oanei. Zavoranu. De cine credeati ca vorbesc? Amica noastra... :))))

      Ștergere
  2. Eu mă gândeam că numai noi bărbaţii suntem năpăstuiţi de soartă în halu' ăsta, dar, asemenea ţie, mă bucur să constat că nici voi doamnele nu sunteţi scutite. :))) Oricum, la noi e mult mai problematică situaţia, vorba unei reclame... "avem şi noi o prestanţă... o reputaţie... o arogantă". ;) :D

    Am găsit! Asta-i Reclama

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) uite daca nu comunicam... Cand o facem, constatam ca ni se aplica acelasi tratament, de fapt :))

      Ștergere
    2. Aoleu, mă duc să dau drumul la meci. Dar eu las ușa deschisă, bre, că-s balamalele scumpe în ziua de azi. :))

      Ștergere