luni, 31 decembrie 2012

2012, … drum bun, cale bătută! ( ... continuarea o știți voi)


Să fiu sinceră nu prea am motive să regret anul acesta în afară de faptul că am mai îmbătrânit cu un an și am schimbat prefixul, lucru care m-a marcat profund :)). Mi-au cam mers toate cu fundul în sus. De mult nu am mai avut un an așa prost pe plan profesional și personal. Și colac peste pupăză și cu sănătatea am stat prost. Sper ca 2013 să nu mă facă să jelesc după 2012 și să ajung să zic că 2012 a fost un an excelent. 13-le din coadă mă sperie un pic, ca pe oricare, mai mult datorită faimei rele decât că aș fi eu vreo superstițioasă. Dacă stau bine să mă gândesc nu am avut experiențe neplăcute cu numărul asta, ba din contră, singura dată când m-am izbit de el mi-a mers al naiba de bine. Când mi-am luat carnetul, la sală am nimerit la calculatorul 13. Când l-am auzit pe ăla că zice 13, sincer, îmi venea să fac stânga împrejur și să o iau la sănătoasa, dar mi-a fost rușine. Până am ajuns să mă așez pe scaunul … 13, îmi tremurau deja genunchii ca gelatina, ca să nu mai spun că mă panicasem toată. Ei, n-a fost așa, ba, din contră, mi-a mers perfect. Nu am avut nici o greșeală. De atunci am devenit un pic prietenă cu 13. Sper ca anul ăsta să nu îmi demonstreze contrariul.
Ce-mi doresc pentru 2013? Offffffffff! Zău că nu știu. Să râd mai mult, să mă stresez mai puțin, să-mi fie cei dragi aproape și să să mă bucur de ce mă înconjoară. … OK și dacă ar fi și buzunarele mai pline, ar fi deja perfect. Mercantilul e acolo bine înfipt, nu se dă dus cu una cu două. Până la urmă tot la bani ajung că fără ei nu se poate. Cum spunea și Oscar Wilde:
”În tinerețe credeam că banii sunt lucrul cel mai important în viață. Acum, la bătrânețe, sunt convins.”
Nu știu ce vă doriți voi, dar sper să vi se realizeze visele, să vă fie bine, să vă bucurați cu cei dragi și să vă bucurați de ei. Să fiți veseli, frumoși și cu buzunarele pline. ... cu bani, nu cu pietre. Sau dacă-s pietre, măcar să fie prețioase :))
>:D<

La mulți ani!

8 comentarii:

  1. La fel mi s-a intamplat in trecut. 13-le atragea atentia pentru ca era neasteptat de buna ziua cu pricina! In ultimii ani n-am mai bagat de seama.
    Multumiri pentru urari! Sa ti se implineasca si tie tot ce iti doresti, si sa ai un an frumos de tot!
    La multi ani! >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci cred ca ar fi o chestie sa fie 2013 un an perfect :)))
      Multumesc de urari, scumpa mea, sa fie pentru toti. >:D<

      Ștergere
  2. La multi ani cu sanatate si bucurii, alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti doresc ca 2013 sa iti aduca noroc(asa cum a fost cu calculatorul nr 13) si sa ti se indeplineasca toate dorintele !

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani! Un 2013 minunat cu sanatate si bucurii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Happy New Year to you!
    (Godt nytt år til deg!)

    RăspundețiȘtergere