sâmbătă, 16 martie 2013

Amicul Blogger


Nu știu ce are Blogger-ul … pe bucățica mea, că nu pot spune Blogger-ul meu. Că nu e al meu, e al lui Tata Google. Cum spuneam, nu știu ce are , dar nu vrea să răspundă la toate comenzile în ceea ce privește setările de la Aspect. Mai exact la ce trebuie să apară sub postare. Nu vrea să îmi afișeze butoanele de distribuire Gmail, Google+, Facebook și tot cârnatul ăla de butonașe. Parcă-i catâr! Nu a vrut de la început. M-am gândit că în timp o să își revină. Ași! Tot catâr. Cred că mă enervează mai tare că nu funcționează decât că nu am afișată chestia aia. De ce nu merge?
Are careva idee de ce?

9 comentarii:

  1. Am uitat sa iti spun sa verifici si daca tema aleasa iti permite acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci mult, Dara. Cand ajung acasa incerc, ca pe telefon imi ia un an :D Tema nu cred sa fie vreo problema. E din aia simpla, daca imi aduc eu bine aminte. Sau poate tocmai asta o fi problema ... e prea simpla :D merci mult. Pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-mi multumi inca, asteapta sa vezi daca am vorbit cu folos sau doar am facut-o pe interesanta. :)) Stiu ca am avut si eu problema asta la un moment dat si descoperisem ca tema era de vina. Oricum, sper sa mearga. :) :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumirile sunt pentru ca iti pasa. ce va iesi ... vedem imediat. abia acum am ajuns acasa si incerc. ma duc sa vad :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai ca m-am lamurit :))
    pai acolo intru si am bifata optiunea de afisare a butoanelor, dar butoanele nu apar. stai ca incerc si cu tema. sa aleg alta. sper sa nu dau totul peste cap si sa muncesc pana la miezul noptii :))

    RăspundețiȘtergere
  6. E din tema! Ai dreptate. multzam fain! pup, sarut mana :)). zau ca nu imi fata mintea :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat ca apari tot mai rar, dar imi inchipui ca esti ocupata.
      Deci de la tine s-au tampit patronatele care au impresia ca ziua de lucru e de 24 de ore :)). Bine ca stiu pe cine sa strang de gat :))

      Ștergere
  7. Dar sa stii ca face totusi figuri, eu o patesc cand incerc sa formatez textul la postari, uneori nu vrea sa salveze modificarile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi se intampla asta destul de des, dar il las vreo cateva minute si ii dau sa salveze iar ... pana salveaza :))

      Ștergere