luni, 18 martie 2013

Să mai râdem ... 5

Și că tot vorbeam de Winnetou în postarea anterioară... Cine a zis că e personaj imaginar? E real! Ei bine, l-am găsit! Iată-l!


Oare pușca de argint unde o fi ascuns-o? La etajul 7 al blocului din cartierul Marginea? Și calul?
Tâmpiți părinți! Îmi închipui câte glume proaste o fi suportat bietul om de-a lungul vieții. ... și câte încă o să mai vină.

7 comentarii:

  1. :))))) L-au stigmatizat parintii, bietul om.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am avut o colega pe care o chema Afrodita. Nu are sens sa-ti mai spun ca saraca fata era urata cu spume...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Offf, ca uneori parintii astia nu gandesc deloc:D. Eu am cunoscut un ins pe care il botezasera Ghiocel, iar el avea vreo 40 si ceva si il strigau copiii"Nenea Ghiocel". Suna grotesc. Dar cred ca da bine cand era copil ... si poate cand o sa fie cu parul alb :D. Na, ca sunt rwa :D, bietul om!

      Ștergere
  3. Eu am vazut buletinul unui om pe care-l chema Superman Tarzan. Fara nici o gluma.
    Normal, era tigan.
    Asa ca,.. greu ma mai mir de nume ciudate :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) apropo de Tarzan, stateam odata la rand la nu stiu ce... si apare o tiganca strigand din toti plamanii: Tarzaneeeee, Tarzaneee. s-a facut o liniste de mormant, toata lumea a inceput sa se uite in stanga, in dreapta, asteptand sa apara Tarzan, toti curiosi. si apare, deodata un pici de vreo 5-6 ani, in chiloti. el era Tarzan. a fost un hohot general. toata lumea se astepta la ceva mai mare, si mai fortzos :))

      Ștergere
  4. Eu nu cunosc oameni cu nume asa interesante :)) pana si tiganii (ca sa le spun pe nume) pe care i-am intalnit au nume banale: Stefan, Marko, Mandra, Suzana, Katalina... :)

    RăspundețiȘtergere