miercuri, 11 ianuarie 2012

Criza-i pentru unii

Nu apuc să văd știrile în fiecare seară, dar dacă nu le văd, le citesc pe net. Și pentru ca de vreo două zile eram în urmă cu noutățile, azi mi-am zis că trebuie să mă pun la zi. Zis și făcut. Și ce să vezi … Citesc cu stupoare că firma Rolls Royce a stabilit un nou record de vânzari în … 2011!!!! 2011 fiind cel mai bun an de vânzări din toți cei 107 ani de când funcționează compania!!! Să-mi iasă ochii ca la broască. Am mai citit o dată ca să fiu sigură că am văzut bine.
Adică urlă ăștia pe toate canalele de mediatizare, că e criză, că lumea e la marginea colapsului, să strângem cureaua, să facem sacrificii, … să ne spânzurăm singuri și apoi apari cu o astfel de știre, că în criza crizelor ăștia, care și ultimul prost știe că vând unele dintre cele mai scumpe mașini, ăștia, au bătut recordul la vânzări în anul de grație, complet sufocat de criză, 2011. În concluzie, bani sunt și încă mulți, dar prin buzunare puține.
Hai să ne simțim bine, criza-i doar o păcăleală, așa ... un 1 aprilie prelungit.


6 comentarii:

 1. :)) Ai scris genial, am ras!
  Sper ca cele mai multe s-au vandut exact aici, in Romania. Poate si grecii au achizitionat cateva exemplare, pentru ca, daca tot le place sa umple terasele, e important si sa "dea bine"!

  RăspundețiȘtergere
 2. @Blue
  *** era Merci ... azi nu's ce am dar nu prea vad tastele :) ori le vad crucis. Rolls-urile sunt de vina :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Vezi de ce am zis io ca-i bine sa fii naiv... traiesti adanc pana la adanci batraneti :)

  RăspundețiȘtergere
 4. :))chiar ma intrebam pe unde-ai disparut

  RăspundețiȘtergere
 5. n-am disparut nicaieri, am doar o perioada de stagnare internetoautica :))

  RăspundețiȘtergere
 6. hahahaha n-ai vrut sa iti strici inceputul de an la gramada cu toti fitzosii, nu? :))

  RăspundețiȘtergere