vineri, 6 ianuarie 2012

Lada de zestre 4

„One look from you, I drift away.
I pray that you are here to stay.”

Iar am scăpat în lada cu vechituri :), deși asta nu-i chiar așa de veche, ci numai de prin 1989, dar emană parfum de pe vremea bunicii.


Roy Orbison a cântat pentru prima dată "You Got It" cu doar câteva zile înaintea morții, în cadrul unei ceremonii de premiere care a avut loc în Belgia și, deși nu se numără printre cele patru piese ("Only The Lonely", "Oh, Pretty Woman", "Crying" și "In Dreams") pe care revista Rolling Stone le-a inclus în 2004 în clasamentul celor mai bune cântece lansate vreodată, asta nu o face mai puțin interesantă. Cel puțin nu pentru mine. De regulă nu prea sunt de acord cu autoritățile în materie :P Gusturile nu se discută, nu?
Let's ... flooooat!
 

Un comentariu:

  1. Probabil sunt defecta. Ascult piese cum e asta, ele ma fac sa ma simt vie, ma determina sa bat din picior daca sunt asezata, ma binedispun, imi insenineaza zilele. Nu acelasi lucru il pot spune despre muzica zilelor noastre, care parca e menita sa te innebuneasca. Cu greu faci distinctia intre o piesa care s-a incheiat si una care tocmai a inceput, pentru ca registrul e acelasi si mare lucru nu spune. Nici ca acord muzical, nici ca ritm, si nici vorbele nu-s cine stie ce revelatie. :))

    RăspundețiȘtergere