marți, 22 noiembrie 2016

Familia ”tradițională”

Azi, la serviciu, când eram pe picior de plecare, a venit o doamnă să semnez petiția pentru familia tradițională. Am spus că eu nu semnez așa ceva. Doamna, foarte mirată: ”Dar de ce?!?!?!” ”Pentru că mi se pare o mare prostie.” Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a ieșit ”prostie” din gură și nu cine știe ce altă perlă.
Mie chestia asta cu ”familia tradițională” mi se pare o nimicnicie de prost gust, așa cum mi s-a părut și ieșirea Firei și bisericii vizavi de lipsa de copii a președintelui, a comentariilor la starea civilă a candidatei la președinție din Republica Moldova și a altor comentarii din astea josnice care s-au mai vehiculat prin gura târgului.
Măi frate, ce treabă am eu cine cu cine și-o trage, dacă și-o trage sau dacă nu și-o trage?
Voi ăștia care vă uitați în gura popilor, a ălora cu merțan și bmw la ușa, care fac bani pe spinarea voastră, a amărâților, care vă sfidează zilnic, care refuză să vă îngroape dacă nu plătiți, care mai dau iama și prin enoriașe, că dau ei dezlegare, voi ăștia, credincioșilor, nu vă gândiți că așa cum voi, cică, ați fi făpturile lui Dumnezeu, tot așa sunt si ăia, homosexualii? Și că dacă Dumnezeu i-a lăsat așa, o avea el un plan? Cine sunteți voi să vă puneți contra planurilor lui? Biblia aia cu care tot faceți paradă zice să îți iubești aproapele. Eu nu zic să-l iubești, zic să-l accepți așa cum e, că nici tu nu ești sfânt.
A, și încă ceva: Dragilor, homosexualitatea nu-i totuna cu pedofilia. Nu vă mai îngrijorați atâta despre cât e de nefiresc ca un bărbat (... sau doi) să crească un copil singur. Sunt atâția bărbați singuri în lumea asta care cresc copii pentru că femeia din familia aia tradițională, pe care o susțineți voi, a fugit în lume și și-o trage cu vreun mascul din o altă familie tradițională.
Uitați-vă în jur, la vecini, la prieteni, căscați ochii și destupați-vă mințile alea încuiate! Familia aia tradițională pe care o susțineți voi nu e un exemplu! Divorțurile curg pe bandă, familiile se destramă, își abandonează copiii, tații din familiile voastre tradiționale își molestează fiicele. Tați de familie tradițională, oameni ”respectabili”, cu funcții importante, se dovedesc a fi pedofili ordinari.
Atunci de ce dracului aș susține eu o astfel de tâmpenie?
Calitatea unui om nu stă în orientarea sexuală, religie sau culoarea pielii. Dacă e să fii un nenorocit, ești, chiar dacă faci parte din cea mai a dracului familie tradițională din univers.
Destupați-vă la minte și dați-vă jos ochelarii ăia de cal!
Aaa, și să nu vă dea Dumnezeu copii sau nepoți cu altă orientare sexuală ca să înțelegeți idioțenia gestului vostru. Ce-o să faceți atunci? O să îi bateți până leșină ca să își vină în fire sau o să îi renegați?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu