marți, 13 decembrie 2011

Lada de zestre 3

… I won't cry, I won't cry, no I won't shed a tear
Just as long as you stand, stand by me”

Lansat în 1961 de Ben E. King, ”Stand by me” ajunge rapid în Top 10, iar de-a lungul timpului au fost înregistrate peste 400 de versiuni ale sale, unele de către nume cunoscute ale muzicii ca: John Lennon, Jimmi Hendrix, Elton John, U2, Sting etc.

Încălziți-vă sufletul 3 minute.


8 comentarii:

  1. Desi pentru unii asta e o muzica expirata, exact aceasta melodie este prima in playlistul de pe mp3-ul meu!

    Imi face calatoria mai frumoasa...

    RăspundețiȘtergere
  2. cum poate numi cineva muzica expirata piesa asta, care si dupa 50 de ani se difuzeaza la radio si place unora ca mine, ca tine si ca multi, multi altii, sunt convinsa, oameni care nici macar nu eram nascuti in acea perioada?
    nu e expirata si nici noi nu suntem invechiti :) avantajul nostru e ca nu suntem ingusti si nu ne cramponam de generatia noastra.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei, dar piesa asta e vie!! Nu am avut nevoie de videoclip. Am citit doar versurile scrise de tine si mi-a fost de ajuns pentru a ma trezi fredonand. E cu "cry" si totusi e cu ritm si cu optimism. :) Mersi ca mi-ai amintit de ea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu placere. asta inseamna ca nu tot ce e cu ”cry” e de rau :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Plansul nu trebuie dispretuit, cata vreme la baza sa sta un sentiment nobil, curat, pur. Trebuie inteles si iubit. E semn ca esti viu. Ca traiesti plenar. :)
    Esti grozava.
    Mersi pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  6. numai un idiot ar dispretui plansul. cateodata de acolo vine salvarea. dupa o portie buna de plans lucrurile se aseaza mai bine, devin mai clare. de multe ori ajuta.
    multumesc mult pentru apreciere, desi nu ma vad deloc grozava, dar face bine cand o aud :) creste moralul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Parintii nostri ascultau muzica asta cu aceeasi placere cu care o ascultam si noi. Si cred ca asta e muzica cu adevarat de calitate!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca timpul e cel care arata valoarea lucrurilor.

    RăspundețiȘtergere